1/4 av #Blogg100 avklarad

Jag har med detta inlägg skrivit sammanlagt 25 blogginlägg på spathon.com och patrikspathon.com under 25 dagars tid. Det har på sätt och vis varit lättare än jag trott men börjar bli svårare då det känns som det börjar bli mindre att komma på att skriva om på patrikspathon.com som är min privata blogg om livet.

#Blogg100 utmaningen har fått mig att göra mer för att få något att skriva om + ta mer bilder i vardagen så jag kan lägga upp. Jag har återupptagit ett litet projekt jag påbörjade för länge sedan så jag har kunnat lära mig mer om node.js och allt omkring för att få något att blogga om. (Mer om projektet kommer i senare inlägg). Utmaningen har även fått mig att våga skriva mer utan att gå igenom det för mycket och kunna skriva om saker som jag annars inte skulle skriva om då jag inte tyckt att det borde vara intressant för någon. Mycket jag skriver är mest för mig själv för att kunna gå tillbaka speciellt på min personliga blog men också för att lära mig  mer då jag kollar upp mer innan jag skriver om någon teknik.

Nu är det bara 75% kvar och jag tror jag kommer hålla igång bloggandet i framtiden tack vare #Blogg100, jag rekommenderar dig att anta utmaningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *