50% av #Blogg100 avklarat

Detta blir inlägg 50 av 100 i #Blogg100 utmaningen vilket jag faktiskt är förvånad att jag lyckats så bra med. Jag har lyckats få till många vettiga inlägg men det är ändå några få som har blivit halvdana men det är det som jag har förstått även ska vara lite poängen att alla behöver inte vara 100% så man vänjer sig att publicera under dessa 100 dagar.

Vissa dagar kan det vara ganska svårt att komma på något men det är oftast bättre att tvinga sig än att behöva göra fler sen. Men om man kommer efter ett par dar så tycker jag det är lättare att tänka att 2 om dagen i ett par dar än att tänka att man har 3-4+ att göra på en dag för att komma ikapp.

Som jag nämnde i senaste uppdateringen för 25 inlägg sedan så har jag mer och mer gjort nya saker mest för att ha något att skriva om som jag kanske annars inte skulle gjort vilket är en positiv sak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *