Börjar halka efter med bloggandet

Det händer mycket nu om dagarna i slutet av säsongen och det börjar bli svårare att komma på saker att skriva om. Just nu blir det mycket resande och tid går åt att träffa vänner så orken att blogga har inte riktigt varit där men jag försöker komma ikapp när jag får tid som nu på flygplatsen. Jag har lite planer på vad jag vill lära mig och skriva om men tror inte jag kommer att ha tid under mina dagar i Stockholm så ska spendera ett par timmar om dagen till det när jag kommer tillbaka till Chamonix.

När jag sett en del andras blogginlägg som också kör #blogg100 borde jag lära mig att ett inlägg inte alltid behöver vara så mycket längre än någon rad eller en video/bild kan funka ibland också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *