Ny MacBook Pro

Nu har jag äntligen fått svar på vad som har varit fel på min dator som vägrat funka utan bara ger mig en vit skärm. Jag har följt flera forum för att få igång den men den har funkat lite på random och efter en resa till Genève för expert hjälp testade jag att öka RAM men icke.

Via ChamGeeks fick jag kontakt med Chris som efter diverse tester kom fram till att det är grafikkortet som har pajat. Tyvärr så kostar ett nytt grafikkort + jobb lika mycket som datorn är värd idag vilket är nackdelen med Mac och bärbara. Lyckligtvis har moderkortet ett litet grafikkort men långt ifrån lika kraftigt men med ett program tvingas datorn använda det så jag kan använda datorn till den nya kommer, jag får dock inte stänga av datorn då grafikkortet startar innan programmet.  Den nya blev ytterligare en 15″ då jag inte har externskärm och är nöjd med den nuvarande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *