Yodl, Businessclass.se, projekt och ChamGeeks

Tänkte sammanfatta vad jag jobbar med för tillfället.

Yodl

Jag har sedan hösten jobbat ett par dagar i veckan med att bygga upp hemsidan yodl.net. Yodl är en köp och sälj plats för alperna där vi fokuserar på olika skidorter med början i Chamonix. Vi är 3st som startat och driver sidan som varit uppe sedan februari men i beta.
Yodl.net

Businessclass.se

Återstående tid som jag jobbar lägger jag på businessclass.se där jag jobbar som WordPress konsult och hjälper till att bygga upp sidan tillsammans med ett glatt team.
Businessclass.se

Övriga projekt

Utöver ovan har jag lite små projekt som jag försöker jobba med när jag får tid. Ett av dom är en simpel webbapp för busstider i Chamonix med offline läge. Jag har också precis fått min Geeksphone med Firefox OS som jag kommer skriva mer om när jag får tid att leka med. Sedan finns det några andra som ligger på is.

ChamGeeks

I slutet av sommaren startade jag en grupp för IT geeks i Chamonix och vi möts upp och tar en öl första torsdagen varje månad. Jag är rätt nöjd med gruppen då vi lärt känna många nya vänner via den plus att några ibland kommer förbi och jobbar hos oss.
ChamGeeks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *